Foto omschrijving Foto omschrijving Foto omschrijving Foto omschrijving Foto omschrijving Foto omschrijving

Maatwerk software

Software conform uw eigen wensen en eisen

Maatwerk software is voor bedrijven die op zoek zijn naar een passende softwareoplossing, maar deze niet kunnen vinden in de standaard software die op de markt verkrijgbaar is. De bestaande software beschikt misschien niet over de gewenste functionaliteiten, of is veel te uitgebreid. Ook kan het zijn dat u uw hele werkwijze om zou moeten gooien om met de standaard software te kunnen werken.

East4 kan voor uw bedrijf software op maat ontwikkelen. Met ruim 30 jaar ervaring in het schrijven van maatwerkoplossingen, kunnen wij snel uw wensen vertalen naar concrete oplossingen en ervoor zorgen dat de software naadloos aansluit op de processen binnen uw bedrijf.

Maatwerk hoeft niet duurder te zijn dan standaard software

Men denkt vaak dat maatwerkoplossingen veel duurder zijn dan standaard oplossingen, maar onze ervaring leert dat dit vaak niet het geval is. Door het starten van een maatwerktraject wordt u zelf betrokken bij de ontwikkelingen en is de uiteindelijke implementatietijd aanzienlijk korter. Ook de begeleiding die nodig is blijkt in de praktijk veel korter te zijn dan bij een standaard oplossing. Dat komt omdat de klant/gebruikers zelf meedenken over de oplossing en bij het opleveren van de software hun eigen ideeën gerealiseerd zien.

Koppelingen

Ook voor het maken van een koppeling met een ander software programma of apparatuur kunt u bij ons terecht. Hieronder enkele voorbeelden van te realiseren koppelingen:

  • Data vanuit meerdere softwarepakketten verzamelen om rapportages samen te stellen
  • Machines aan software koppelen om machineresultaten te verzamelen en vast te leggen
  • Data vanuit Microsoft Office programmatuur (zoals Excel, Word en Outlook) uitlezen