Foto omschrijving Foto omschrijving Foto omschrijving Foto omschrijving Foto omschrijving Foto omschrijving

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in software ontwikkeling. Vanaf 1983 houden wij ons al bezig met het, in samenwerking met de klant, schrijven van software oplossingen. Voor het bieden van een juiste en complete software oplossing kunnen we gebruik maken van één van onze standaard producten welke we desgewenst kunnen voorzien van een stukje maatwerk.

Ook is het mogelijk om een compleet softwareproduct op maat te schrijven.
Een voordeel van een maatwerkproduct is dat wij deze samen met de klant ontwikkelen en de klant gaandeweg al weet hoe het één en ander zal gaan werken. Dit voorkomt lange (onnodige en dure) implementatietrajecten en u kunt na de installatie van onze software dan ook snel aan de slag.

Om er voor te zorgen dat u voor uw automatiseringsvragen altijd één aanspreekpartner heeft kunnen wij u ook de gewenste hardware leveren en bieden wij de mogelijkheid om uw systeembeheer aan ons uit te besteden.

Wij zijn een betrouwbare partner, wat blijkt uit onze vaste klantenkring die al jaren zaken met ons doen en die graag als referentie voor onze producten genoemd worden.
Uw automatiseringsprobleem of vraagstuk zien wij graag als uitdaging!


East4 B.V. is onder andere actief in de volgende sectoren:

  • Productiebedrijven (ERP pakket/planningspakket)
  • (Groot)handelsmaatschappijen
  • Schoenen- & Fashion industrie
  • Laboratoria
  • Scholingsbedrijven
  • Horeca

Maatwerk

Eén van de meest gespecialiseerde taken binnen East4 B.V. is het schrijven van maatwerkoplossingen. Hiermee hebben wij ruime ervaring en alle projecten die door ons uitgevoerd zijn hebben tot een tevreden eindresultaat geleid.

Hardware en systeembeheer

Naast software oplossingen bieden wij u de mogelijkheid om hardware tegen zeer gunstige prijzen in te kopen. Tevens kunnen wij het systeembeheer voor u verzorgen.