Foto omschrijving

Financiële administratie

Finan-plan

Finan-plan is de financiële administratie van East4 en kan als een op zichzelf staand pakket functioneren, maar kan ook samen worden gebruikt met een ander pakket van East4.

Waarom Finan-plan?

 • U hoeft geen boekhouder te zijn
  U hoeft geen boekhouder te zijn om met Finan-plan te kunnen werken. U kunt het pakket instellen zodat u kunt werken met
  ontvangsten en uitgaven in plaats van met credit en debet boekingen. Finan-plan is zeer gebruiksvriendelijk.

 • Direct inzicht in uw financiële situatie
  Binnen Finan-plan zijn verschillende programma
  s aanwezig die u inzicht geven in uw financiële situatie. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de openstaande posten opvragen en uw winst en verlies situatie opvragen.

 • Aanmanen van openstaande facturen
  U kunt vanuit Finan-plan automatisch door het systeem aanmaningen laten genereren. U kunt instellen na hoeveel dagen de eerste aanmaning, wanneer de tweede en wanneer de derde aanmaning moet worden verstuurd. Hiervoor kunt u in constanten verschillende teksten (met een verschillende toonsetting) vastleggen. De aanmaningen kunnen per post worden verstuurd, of per e-mail.

 • Werken met budgetten
  U kunt binnen Finan-plan budgetten invoeren. Aan de hand van de boekingen die u heeft gedaan, kunt u zien of u binnen uw budgetten blijft.

 • Te koppelen aan andere producten van East4
  Indien u een ander product heeft van East4, dan kunt u Finan-plan hieraan koppelen. De facturen die in het andere pakket zijn gemaakt, kunnen dan automatisch worden verwerkt naar de financiële administratie.