Foto omschrijving
City Lido

City Lido

City Lido is gevestigd binnen de grachtengordel van de Achterhoekse vestingstad Groenlo. De grote kracht van deze megadiscotheek zit hem in de verschillende afdelingen, die dit voormalige parochiehuis rijk is.

City Theater.
Iedere zaterdag en zondag traden hier de beste top 40 coverbands uit Nederland, België en Duitsland op. 

Soulkitchen.
In deze eveneens sfeervolle discotheek, waar jij je waant op een buitenplein in Zuid-Europa, kun jij je op zaterdag muzikaal laten verwennen met een nauwkeurige uitgezochte mix van de beste dance classics van de jaren 70 tot en met 90, R&B, latin en de dansbare top 40 hits. 

Club de Reau.
Club de Reau straalt een trendy Clubsfeer uit. Hier brengt de perfecte combinatie van een spectaculaire lichtshow en opzwepende beats je in de juiste stemming voor een meer dan geslaagde avond. 

The Temple Bar.
Hier kun je je nog rustig terugtrekken in de relaxte ouderwetse Ierse kroegsfeer met zijn halve liter glazen en zijn speciaal bieren zoals Guinness en Kilkenny en natuurlijk Ierse whisky's en cider. 

City Lido eetcafé.
Deze ruim opgezette snackcounter is met zijn vlotte bediening en uitgebreid assortiment een genot om de laatste honger te stillen.


Gevestigd in Groenlo.

Maakt gebruik van:
TeamUren-plan 
Maatwerk 

Website:
www.citylido.nl